voor ondernemers

Ben jij ondernemer en wil je klanten voorzien van vloeibaar fietsplezier? Word dan Koerspret verkooppunt. Dat smaakt naar meer!

Blikken op de plank

Voor slijterijen, fietsenwinkels en andere winkels hebben wij de lekkerste wielerbieren in handige, stijlvolle blikken. Onze bieren zijn geboren uit liefde voor de koers. Een robuuste Tripel, soepele Blond, sportieve NON IPA, frisse Pilsener en fruitige Session IPA. Stuk voor stuk ambachtelijk gebrouwen door brouwmeester Misaël van Leeuwen en koersgeschikt bevonden door ex-profwielrenner én o.a. Vuelta-finisher Peter Koning.

Naast losse blikken hebben we ook een gesoigneerde 3-pack cadeauverpakking, het ultieme cadeau voor bier- en fietsliefhebbers!

kleppers op de tap

Bier en fietsen zijn een gouden combinatie. Een koud Koerspret biertje is de ultieme beloning na afloop van een mooi fietsrit.

Speciaal voor evenementen, restaurants, (wieler)cafe’s en andere horecagelegenheden verkopen wij Koerspret ook op fust. Maak van de wisseltap een heuse wielertap of geef onze wielerbieren een vaste plek op de bierkaart.

Koerspret wielerbier helemaal in stijl serveren? Dat kan met onze eigen glaswerk. Elk biertje van start tot finish genieten!

we denken met je mee

Neem contact op voor meer informatie

koerspret

info@koerspret.nl
+31 6 10 43 86 30

Industrieweg 46i
1613KV Grootebroek

100% DOPINGVRIJ!

Helaas.. je BENT NIET OUD GENOEG.

We zien je graag na je achtiende verjaardag terug! Ben je toch al meerderjarig? Wis dan je cachegeheugen en probeer het opnieuw.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?