Officiële biersponsor van Duchenne Heroes 2021

Uitdaging, afzien, emotie en een fantastische sfeer. Een week lang Koerspret beleven op de fiets en daarmee de ziekte van Duchenne de wereld ‘uittrappen’. Wij van Koerspret dragen Duchenne Heroes een warm hart toe, maar dit jaar doen we meer dan dat. Koerspret wordt namelijk de officiële biersponsor van Duchenne Heroes 2021!

Waarom we dit doen? “Dit evenement sluit perfect aan bij het Koerspret gedachtegoed. Een week lang fietsplezier beleven en daarmee ook nog een bijdrage leveren aan een heel belangrijk doel.” aldus Misaël van Leeuwen, brouwmeester en kopman van Koerspret.

Onze Koerspret bar reist van 12 t/m 18 september mee met de 500 helden die over spectaculaire tracks en gravelpaden van Luxemburg naar het drielandenpunt fietsen. Na een lange dag op de fiets is er niks lekkerder dan nagenieten met een koud biertje. Als officiële biersponsor doneren we ruim 9.000 glazen bier aan het evenement. De opbrengst van al het bier dat tijdens het evenement verkocht wordt, gaat naar het Duchenne Parent Project. Een organisatie die zich inzet voor het versnellen van de genezing en behandeling van de ziekte van Duchenne.

Brouwmeester fietst mee op de gravelbike
Onze brouwmeester Misaël fietst zelf voor de 9e! keer mee met Duchenne Heroes. Samen met Marcel Boerrigter vormen ze team Koerspret. Het duo fietst de offroad uitdaging op de gravelbike en wordt tijdens het evenement bijgestaan door begeleider Fred Cornelissen. Meer informatie over Duchenne Heroes 2021 en team Koerspret vind je op www.duchenneheroes.nl/koerspret

Helaas.. je BENT NIET OUD GENOEG.

We zien je graag na je achtiende verjaardag terug! Ben je toch al meerderjarig? Wis dan je cachegeheugen en probeer het opnieuw.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?