Hét ultieme fietsweekend voor gravelliefhebbers

Van vrijdag 6 t/m zondag 8 mei organiseren we Gravelpret. Een supergaaf fietsweekend voor 200 gelukkige gravelliefhebbers. Compleet verzorgd inclusief food, fire en festival!

Vanuit het basecamp in Otterlo staan er drie prachtige gravelritten over de Veluwe op het programma. Een avondrit op vrijdag, een lange rit op zaterdag en een hangover-ride op zondag. Voor elke dag maken we een lange en een korte GPX route. Je kan zelf kiezen welke afstand je wilt rijden.

Het evenement is geschikt voor zowel beginnende als ervaren gravel bikers. Als je geen gravelbike hebt kun je ook meedoen op een beachbike of een mountainbike. Het weekend sluit perfect aan op ons Koerspret gedachtegoed; plezier beleven op de fiets en genieten van de omgeving en gezellige sfeer tijdens het weekend.

Naast supergave gravelroutes zijn gezelligheid, goed eten en drinken, nieuwe vriendschappen, kampvuur en live muziek de hoofdingrediënten van het weekend. Uiteraard zullen onze wielerbieren ook niet ontbreken!

Op het basecamp zijn diverse overnachtingsmogelijkheden voor deelnemers waaronder een jachthuis, een veldschuur en het back-to-basic legertentenkamp.

De inschrijving is vandaag geopend. Kijk voor meer informatie op koerspret.nl/gravelpret.

Helaas.. je BENT NIET OUD GENOEG.

We zien je graag na je achtiende verjaardag terug! Ben je toch al meerderjarig? Wis dan je cachegeheugen en probeer het opnieuw.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?