Een Heldenprestatie! 696 km voor €1.130.071,-voor de Strijd tegen Duchenne

Een Heldenprestatie! 696 km voor €1.130.071,-voor de Strijd tegen Duchenne
Een indrukwekkende prestatie voor een geweldig doel! 
 
Afgelopen week heeft onze brouwmeesteer met veel trots en doorzettingsvermogen de Duchenne Heroes gravelfietstocht afgerond. Na zeven dagen van afzien in regen, kou en wind, en meer dan 37 uur op de fiets, heeft hij 696 km afgelegd, en ruim 35.000 kcal verbrand. Met slechts twee lekke banden, heeft hij de route van Losheim am See (D) naar Thorn (NL) voltooid.
 
Wat deze ervaring extra bijzonder maakt, is dat dit zijn 12e deelname was en dat zijn zoon Mike Elliot Van Leeuwen en collega Peter Koning de laatste drie dagen mee hebben gefietst.
 
Samen hebben we onze krachten gebundeld in de strijd tegen Duchenne spierdystrofie, en samen hebben we een krachtig statement afgegeven: we trappen Duchenne de wereld uit!
 
Een bijzonder moment was het overhandigen van een fantastisch sponsorgeld van €1.130.071,- aan het Duchenne Parent Project, samen met ruim 280 andere deelnemers.
 
Deze bijdrage zal een aanzienlijke impact hebben op het onderzoek naar een cure voor Duchenne spierdystrofie en zal families helpen in hun strijd tegen deze slopende ziekte.
 
Wij willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan deze bijzondere prestatie en aan dit geweldige doel. Jullie steun en bijdrage maken een verschil.
 
Samen zetten we stappen richting een wereld zonder Duchenne!