Voor de échte wielergek

Ambachtelijk gebrouwen uit liefde voor de koers.

nieuws

Nieuws

Nieuw: West Coast IPA

Tijdens het geslaagde Gravelpret evenement hebben we ons nieuwe bier gepresenteerd. Een stevige, uitgebalanceerde en ongelofelijk smaakvolle West Coast IPA! De Amerikaanse hop in deze IPA is net zo veelzijdig

Lees verder »

over koerspret

Ons bier is geboren uit liefde voor de koers. Met trots presenteren we onze kleppers van bieren met een kenmerkende afdronk. Stuk voor stuk ambachtelijk gebrouwen door brouwmeester Misaël van Leeuwen en koersgeschikt bevonden door ex-profwielrenner én onder andere Vuelta-finisher Peter Koning.

In de succesvolle podcast Arriere de la Course ‘lult’ Peter Koning samen met wielergekken Wilco Kenter en Michiel Beemster over de koers. Om de trouwe schare luisteraars van de podcast én een nieuwe doelgroep aan te spreken gingen ze in 2019 op zoek naar een aanvullend concept. En wat drink je het liefst bij het luisteren van een podcast, na een rondje fietsen of tijdens het kijken naar de koers? Juist: wielerbier!

Zo zijn we in 2019 in samenwerking met wielerpodcast Arriere de la Course begonnen met het brouwen van wielerbier. Het eerste biertje was een smakelijk succes. Een goede kleur, een licht zuurtje en een fruitige afdronk. Dat smaakte naar meer! Koerspret was geboren en ging direct in de aanval. Sindsdien is Koerspret het bier dat elke wielergek op z’n palmares wil hebben staan. Ontdek onze robuuste Tripel, soepele Blond, sportieve NON IPA, frisse Pilsener en fruitige Session IPA.

Koerspret-Beach Bastards

De Koerspret-Beach Bastards zijn veel meer dan een wedstrijdteam. We zijn namelijk ook een peloton waar iedereen lid van kan worden. Zoveel mogelijk mensen plezier laten beleven in het strandfietsen. Daar draait het om bij de Koerspret-Beach Bastards

“Wij staan voor Koerspret op de beachracer. Plezier maken voor, tijdens en na de koers. Winnen of de allerlaatste zijn, na de streep is ieder gelijk”